iubeste.net
Cont nou | Cautare avansata | Useri online | Contactati-ne

Acces membri »
Utilizator:
Parola:

Cautare rapida »
Caut:
Cu varsta intre:
si ani
Din localitatea:
 Numai cu poza

Useri online
Cautare avansata
 


Regulament de functionare


Obligatiile noastre
Ne obligam sa pastram confidentiale toate datele personale colectate prin intermediul site-ului www.iubeste.net.

Obligatiile utilizatorilor
Reproducerea materialelor (fotografiile membrilor, descrierea acestora, design-ul site-ului si informatiile care se gasesc pe acesta) este strica interzisa.
De asemenea, conform legii nr. 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei este strinct interzisa publicarea de materiale cu caracter obscen.

Definitii
Legea nr. 196/2003 CAPITOLUL I Art. 2. (2) Prin acte cu caracter obscen se inteleg gesturi sau comportamente sexuale explicite, savarsite individual sau in grup, imagini, sunete sau cuvinte care prin semnificatia lor aduc ofensa la pudoare, precum si orice alte forme de manifestare indecenta privind viata sexuala, daca se savarsesc in public.
Art. 2. (3) Prin materiale cu caracter obscen se inteleg obiecte, gravuri, fotografii, holograme, desene, scrieri, imprimate, embleme, publicatii, filme, inregistrari video si audio, spoturi publicitare, programe si aplicatii informatice, piese muzicale, precum si orice alte forme de exprimare care prezinta explicit sau sugereaza o activitate sexuala.

Toate materialele care nu se supun prevederilor anterioare vor fi respinse.
 
 
Copyright 2006 Iubeste.net. Toate drepturile rezervate.